Ervaringen met voetreflexmassage

Toen ik een aantal klanten vertelde eindelijk bezig te zijn met het maken van een website, kreeg ik spontaan een aantal ‘eigen ervaringen’ opgestuurd:

“Vrijdagochtend om 10.00 uur voor ’t eerst naar Karien, ik krijg een voetreflex massage. Ik kom, net op tijd, met een opgejaagd gevoel en mijn hoofd vol dingen die nog moeten. De behandeling is boven, in een kamer waar volgens mij altijd de zon schijnt.
Karien legt uit wat ik kan verwachten van de behandeling en ik mag gaan liggen, met een heerlijke warme deken over me heen.
Sluit mijn ogen en voel. Het is spannend, wat gebeurt er allemaal. Als Karien ergens drukt voel ik dat in mijn hoofd, het wordt lichter, langzaam wordt mijn hoofd zelfs leeg en kan ik ontspannen. Mijn voeten krijgen een warm, liefdevol bad: drukken, masseren, strijken, het is een mengeling van zalig en pijnlijk.
Maar, hoe gek dat ook klinkt, ook de pijn is fijn omdat ik het gevoel heb dat ik wordt schoongemaakt.
Anderhalf uur later sta ik op: ik voel me een totaal ander mens, volledig ontspannen. De lijstjes in mijn hoofd zijn verdwenen en ik voel diepe rust. Ik besluit de rest van de dag op me af te laten komen, en niet volgens de gebruikelijke schema’s te laten lopen. Dat gaat me wonderwel goed af. Ik voel me heerlijk, wilde dat ik me altijd zo voelde, deze mate van ontspanning had.”
F.

"Op 9 november bij Karien – Eigen Wijze – ’n voetreflexzonemassage mogen ontvangen, welke met volle aandacht, zorg en liefde gegeven werd, met rust, heerlijke zachte geuren in een zéér sfeervolle entourage!
Haar aandachtsvolle behandeling, met steeds dieper wordende ontspanning ondergaan en voelde me steeds “lichter” worden!
Genoot van al ‘t weldadige die’t me bracht. ’t Bracht me wat ik vaker wil komen “halen”!
Karien, één woord, Dank je wel!"
M.

"Ik ben nu twee keer bij jou geweest voor een voetreflexbehandeling.
De manier waarop je mij ontving en de behandeling gaf, ontroerde mij.
Jouw bijzondere manier van werken, de sfeer, alles eigenlijk, heeft mij erg geholpen.
Naast dat dit voor mij heerlijk rustgevend, en diep ontspannend was, verminderden zienderogen ook mijn klachten.
Het gaat nu heel goed met mij.
Uit preventie wil ik in de toekomst voetreflexbehandelingen van je blijven ontvangen om in goede conditie te blijven."
T.