Eerste Ervaringen

Eigenlijk kon ik niet geloven dat met deze eenvoudige techniek zulke bijzondere resultaten behaald worden - ook al zag ik meteen op de eerste cursusdag al opmerkelijke dingen gebeuren.
Eerlijk gezegd geloofde ik er geen sikkepit van!
Ik wilde dit eerst eens zelf onderzoeken, daarom heb ik veel vrienden, klanten en (ex)cursisten een mailtje gestuurd met het verzoek op hen te mogen oefenen.
Het enige wat ik terugverlangde was een korte beschrijving van het resultaat van de behandeling.
Hieronder enkele van de reacties die ik toegestuurd kreeg na een behandeling.

Hai Karien

Wat ik in ieder geval gemerkt heb is dat ik veel minder last heb gehad van mijn onderrugregio; de SI-gewrichten. Het lijkt alsof de ruggenwervel goed is “gestraald”. De spierpijn tussen mijn schouderbladen was woensdag overdag minder, maar schoot er ’s avonds weer in (daardoor merkte ik dat deze weg was geweest). Ook heb ik minder last gehad van mijn rechterknie/been. Ook merkte ik dat ik minder bezwaard naar huis fietste; het leven voelde wat lichter aan. Ik vond het prettig met je te praten.

Groetjes,
T.


De ervaringen van H.

Deze ‘proefpersoon’ belde me een aantal weken na de behandeling op met haar bevindingen.
De klacht waarmee H. kwam, was een grote teen met artrose. Ze had er veel last van. Die heb ik een hele tijd behandeld. Na een tijdje vroeg ze of ik mijn handen naar haar linkerknie wilde verplaatsen. Ik kreeg toen sterk het idee dat ik met de kleur blauw moest instralen. Op mijn vraag of ze daar iets mee kon, blauw, vijfde chakra, bleek dat een heel actueel thema. Ze heeft moeite om rustig - zonder emotioneel te raken, of om te blokkeren en helemaal niets meer te kunnen uitbrengen - voor zichzelf op te komen. Ze zou graag willen leren rustig te zeggen wanneer iets haar niet bevalt, zonder de ander of zichzelf daarbij te kort te doen. Haar keel heb ik ook nog een tijd behandeld.
Haar bevindingen na een paar dagen… De grote teen had al een tijdje geen klachten meer gegeven. De knie (een oude blessure, waar ik niet van af wist), gaf een soort korrelig gevoel, alsof er iets los aan het komen was. Maar het meest blij was ze met andere ontwikkelingen, twee dagen na de behandeling had ze op een manier voor zichzelf kunnen opkomen waar ze zelf heel tevreden over was. Een paar dagen daarna nog eens. Ook had ze de behandeling en het contact met mij als heel plezierig ervaren. Als ze niet van zo ver weg moest komen was ze graag nog eens gekomen


Hoi Karien,

Toen ik terug liep naar het station, merkte ik al dat ik makkelijker rechtop kon lopen.
Volgens mij komt het van het rechtzetten van de heupen. Het is minder geworden maar ik merk het nog steeds. Bijzonder hè?

Wat mijn keel betreft, was het effect meer emotioneel dan lichamelijk. De boel begon op te spelen en het werd duidelijker waar het probleem zit.
Nogmaals bedankt voor de behandeling.

E.


Hallo Karien,

Hierbij mijn ervaring van je Q.T behandeling. Ik reikte de rechterkant van mijn nek aan omdat dat gebied voor mijn gevoel niet lekker doorstroomt. Het gebied werd heerlijk warm ....... daarna werd ik in m'n gevoel geleid naar m'n rechteronderrug, ik dacht eerst nog dat het door de rugleuning van de stoel kwam, maar het was toch een ander gebied, nl. de nierstreek.
Het niergebied werd ook warm en tussendoor heb ik energie gevoeld in mijn onderbenen. Daarna werd ik naar een rib ook aan de rechterkant geleid wat ook een zwakke plek is. Je hield een hand op de rug en de andere hand onder mijn rechterborst, waar de rib naartoe loopt. Het gebied in mijn romp werd superwarm, het was echt opvallend. Wat mij deze dagen opviel is, dat ik soms energie voel stromen langs mijn schedelrand en achterhoofd, nou heerlijk, alles ten goede hè!
Karien, ik vond het een bijzonder uur vanwege je aandacht en je intentie, de warmte en energie die ik voelde stromen!!

groetjes,

C.


Hallo Karien,

Wat erg opvallend was dat ik erge honger had 's middags. Mijn rechterduim
was extreem pijnlijk, de hele middag moest ik zomaar spontaan huilen en was
ik erg moe zodat ik achter het stuur dreigde in te dutten. Dus de auto maar
langs de kant gezet en echt de ogen dicht gedaan voor een kwartiertje, weer
een half uur gereden en toen sterke koffie gedronken.
's Avonds werd ik heel erg energiek en heb nog veel gedaan en voelde me heel goed. De dag na de massage was ik ook nog heel energiek en heb ik veel
lichamelijk werk gedaan.
Donderdag zakte de energie weg en op vrijdag was ik erg chagrijnig en
stoorde ik me aan alles om me heen. Het weekend was weer in harmonie. Dus je ziet het lijkt alsof er nogal wat reactie was op de quantum touch
Bedankt en tot ziens.

Groetjes van E.