Kastanjeknop

Ervaringen met Sjamanisme 1

Hieronder een aantal reacties van mensen voor wie ik al eens een reis (of meerdere) heb mogen maken.

"Ik vind het wonderbaarlijk dat jij zoveel beelden doorkrijgt die betrekking hebben op waarmee ik op dat moment in mijn leventje worstel. En daar hoef ik niets voor te doen, alleen maar lekker te liggen in jouw prettige consultkamer!
Ook mooi dat dit zo vol symboliek geopenbaard wordt. Bijvoorbeeld dat je mij als klein meisje ontspannen in een bootje op zee ziet en vervolgens in 'zwaar weer' terecht ziet komen. Zo heb ik dat inderdaad vroeger gevoeld. Alleen wist ik dat niet en ben ik door de reis met jou gaan 'zien' en kan ik het verwerken.
Buitengewoon bijzonder vond ik het te ervaren dat jij zielestukjes terug kunt plaatsen. Helend!
Tevens is het meekrijgen van de tekst erg prettig, zo word ik terugkijkend/lezend me bewust van mezelf en leer ik er telkens opnieuw van.
Tenslotte mag niet ongenoemd blijven dat jouw vriendelijke, respectvolle wijze van omgang maakt dat ik deze reisjes als verhelderend en inzichtgevend beschouw.
Graag tot een volgende reis!"

"Al mijn leven lang heb ik een voorliefde voor beren. Bij de sessie bleek dan ook dat het mijn krachtdier is. Doordat er vroeger iets is voorgevallen had hij mij verlaten en heeft een zeemeeuw het overgenomen.
Wat was het een ontroerend beeld toen Karien vertelde dat ze een klein verfrommeld beertje naar mij toe zag komen. Maar een klein kwetsbaar beertje is natuurlijk geen krachtdier. Daarom vroeg ze hem om weer groot en sterk te worden. Om weer de sterke beer te zijn die hij in wezen is. Deze volwassen sterke beer bracht ze weer naar mij terug. Hij helpt me om weer in mijn te kracht staan.
Ik vond het een hele mooie, ontroerende sessie en was er heel blij mee."

Ervaringen met Sjamanisme 2

Hieronder nog enkele reacties:

"Nadat ik al een tijd het gevoel had 'vast te zitten' in een diepgrijze periode, ben ik naar Karien gegaan voor een Sjamanistisch consult, omdat ik hoopte dat zij mij wellicht wat handreikingen kon/mocht geven. Ik had al eerder een paar van haar prachtige 'verhalen' (de belevenissen die ze op haar zogenaamde 'Sjamanistische reizen' doorkrijgt) ten gehore gekregen, en was hierdoor al wel een beetje bekend met haar stijl. We begonnen het consult met het formuleren van een vraag en daarna mocht ik lekker gaan liggen onder een deken en met een kussen onder mijn hoofd. De sfeer was warm, ontspannen en veilig en ik heb het eigenlijk maar allemaal over mij heen laten komen. Na afloop heeft ze gedeeld wat ze allemaal 'gezien' had en dat heeft mij erg ontroerd. Mijn jarenlange strijd tussen 'hart en verstand' / 'moeten en willen', kwam aan bod en daarna volgde een advies over hoe daar beter mee om te leren gaan. Een grappig en tevens heel bijzonder detail van deze reis was dat Karien's waarnemingen en mijn gedachten elkaar op een gegeven moment even gekruist hebben en op een bepaalde manier parallel bleken te lopen. Het voorval was absoluut hilarisch te noemen en maakte dat we allebei erg moesten lachen en alles 'lichter' maakte, eigenlijk precies datgene waar ik naar op zoek was. In de twee, drie weken na het consult voelde ik mij ook daadwerkelijk 'lichter' en vrolijker. Het was alsof ik weer meer mezelf was geworden. En nu, vijf maanden na het consult, is dat nog steeds het geval. Ik denk geregeld terug aan deze bijzondere sessie en ben ontzettend blij voor het inzicht en gevoel dat ik via Karien heb gekregen, het is werkelijk een cadeautje!"

"Ik denk met plezier terug aan de reis die je voor me hebt gemaakt. Het was een bijzondere gebeurtenis en ik voelde mij met alle zorg en aandacht door jou benaderd. Zoals je inmiddels weet zijn loslaten en vertrouwen voor mij belangrijke thema's en dat kon onder jouw begeleiding bijzonder goed. Zowel wat de reis inhoudelijk aan denkstof opgeleverd heeft, als het feit dat ik een bevestiging kreeg van mijn eigen waarnemingen betekent heel veel voor mij. Ik heb ook het idee dat het me in mijn proces verder helpt, ik ben rustiger en voel minder angst. En dan is dit nog maar het begin!"

Kastanjeknop

Ervaringen met Sjamanisme 3

"Ik ben heel blij met de veranderingen die ik nu gaandeweg de dagen al merk sinds ik bij jou ben geweest, Karien, voor een sjamanistisch consult.
De laatste weken ervoer ik steeds meer een ondertoon van stress. Ik voelde wel dat het door angst en weerstand kwam, maar het lukte me maar niet om er zelf doorheen te komen. Wat een onrust en spanning voelde ik elke dag.

Ik merk nu dus heel duidelijk dat je een paar blokkades weg hebt kunnen halen, mijn krachtdier weer in zijn kracht hebt kunnen zetten en een aantal zielenkwaliteiten terug hebt gehaald.

Je ‘zag’ een strakke band om mijn buik en hebt die losgemaakt, ik voel nu dat alles weer beter doorstroomt. Ik ervaar minder onrust in mijn hoofd en minder heen-en-weer gedenk. Ik zie de dingen weer helderder, logischer, feitelijker. Alles heeft weer bodem en nieuwe prikkels worden weer gewoon gefilterd. Ook voel ik weer vertrouwen in de werking daarvan.
De healing van mijn krachtdier heeft ook een duidelijk waarneembaar effect. Ook ik leef nu (mijn krachtdier kon niet naar de oppervlakte van het water zwemmen) in een veel rustiger tempo. Ik ontspan en relativeer weer. Letterlijk veel meer ademruimte/zuurstof!
Ik zeg de kwaliteiten van de zielendelen die teruggebracht zijn vaak hardop en die maken me zo stevig. Ze geven me veel vertrouwen. En de woorden die je al doorkreeg voordat ik kwam, ‘eenvoud & plezier’, pas ik overal op toe. Die woorden helpen me om goed bij mezelf te blijven. Als de wereld weer even te overweldigend voelt hou ik hem op die manier weer klein. Ik doe de dingen waar ik plezier in heb en baseer daar ook mijn keuzes op. Dit geeft me structuur en meer vertrouwen in het leven van alledag. Ik merk dat ik het leven beter aankan! En het fijnste van alles, is dat ik mezelf er gisteravond op betrapte dat ik voor de 1e keer sinds lange tijd niet dacht "Ik heb het weer gered" en vanochtend niet dacht "Hoe ga ik het fixen vandaag" !!! Geweldig toch. Ik raak er nog steeds ontroerd van als ik voel dat ik echt minder gestrest ben door dit sjamanistische consult.
Dankdank Karien, dat je jouw bijzondere talent met ons deelt en je telkens vol liefde en betrokkenheid voor ons klaarstaat!"