Ervaringen met Sjamanisme: reizen en reinigen

Hieronder nog een reactie, over reizen en reinigen:

"Als ik zelf weer eens ergens tegenaan hik en het moeilijk vind om te benoemen waar het nou in zit, geeft een sessie bij Karien mij altijd weer verhelderende inzichten.
Ik blijf het heel bijzonder vinden dat ze tijdens een reis (of vaak al een paar dagen voordat we een afspraak hebben) telkens weer precies die dingen doorkrijgt/ziet wat er bij mij speelt. En dat ze er die woorden aan kan geven, die mij weer een stapje verder helpen. Zoals die keer dat ze een Schildpad zag, die een duidelijke boodschap voor mij had:
"Ben jij haar krachtdier?", vroeg Karien. "Niet haar oorspronkelijke, ik help haar een tijdje. Geef haar bescherming en de rust om alles op haar eigen tijd te doen. Ik leer haar vrede te hebben met de logheid van een menselijke incarnatie".
Nou die sloeg in als een bom. Ik voelde me er ter plekke al helemaal rustig door worden, meer ge-aard. Wat een (h)erkenning.

En ik ben nog steeds helemaal ontroerd en heel erg dankbaar dat ze de zielskwaliteiten speelsheid en blijheid (die ik schijnbaar gaandeweg mijn leventje hier op aarde verloren was) bij me terug heeft mogen brengen.

Wat Karien trouwens ook heel fijn kan doen is je huis energetisch reinigen. Ze loopt dan rustig door het huis en kan plekjes waar het voor haar niet goed voelt ‘schoonmaken’. Na een lange donkere winterperiode, waarin er op energieniveau veel gebeurd was in ons huis, heb ik het een keertje laten doen. Een heerlijk gevoel, zo de zomer met een schone lei te kunnen beginnen! En het viel mij in de tijd er na echt op dat de deur van mijn zoontjes slaapkamer niet meer open hoefde te blijven staan voordat ie ging slapen (minder angstig): Karien had veel licht en liefde in zijn kamer gebracht en zijn vermogen verstevigd in zijn eigen kracht te staan. Fijn!

Bedankt Karien voor je zuiverheid, je goede zorg, liefdevolle aandacht en voor je humor, die alles altijd weer zo mooi relativeert."