Voor wie is Metamorfose massage geschikt?

Metamorfose massage is geschikt voor iedereen die graag de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren. Er zijn geen contra-indicaties.

Metamorfose massage kan ook ondersteunend zijn voor mensen die in een veranderingsproces zitten, zoals bijvoorbeeld bij een ‘leeg nest’, een echtscheiding, werkloosheid, ziekte of een rouwproces. Maar ook voor mensen die het gevoel hebben op een kruispunt in hun leven te staan, of vastgelopen zijn op school of op het werk. Veel mensen kiezen voor metamorfose massage om emotionele problemen te verwerken, zonder over hun problemen te hoeven praten of in het verleden te hoeven graven. In moeilijke tijden kan metamorfose massage een grote steun zijn.

Deze methode is ook heel geschikt voor hoog gevoelige kinderen, voor kinderen met ADHD, autistische kinderen of kinderen met het syndroom van down. Een metamorfose massage is een vorm van niet-opdringerige communicatie, en helpt ze tot rust te komen.

Er is veel ervaring met metamorfose massage in hospices, in instellingen voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke belemmering en in ziekenhuizen. Zwangere vrouwen en vroedvrouwen gebruiken de metamorfose massage, omdat de behandelingen de zwangerschap en de geboorte kunnen vergemakkelijken.

En niet in de laatste plaats is metamorfose massage geschikt voor iedereen die zin heeft in een heerlijke, diep ontspannende behandeling!!