Behandelkosten

Graag contante betaling of via je bankieren app.

Voetreflexzone massage (1 ½ uur) * € 70,-  
Metamorfose massage (1 ½ uur) * € 70,-  
Quantum Touch (1 ½ uur) * € 70,-  
Individuele familieopstelling (1 tot 1 ½ uur) * € 70,-  
Sjamanistisch consult (1 ½ tot 2 uur consult plus ca. 1 uur voorbereiding) ** € 105,-  
Sjamanistisch verdiepingsconsult (1 uur) € 70,-  

Duurt een consult langer omdat je veel te bespreken hebt, dan komt daar € 20,- per half uur bij.

Annulering:
Als de afspraak niet door kan gaan, dien je deze tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) af te zeggen. Anders zal 50% van de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.
Voor afspraken die niet worden afgezegd, wordt het hele bedrag van de ingeplande behandeling in rekening gebracht.

* Vóór elk consult neem ik een half uur de tijd om me in stilte alvast op je af te stemmen. Vaak krijg ik dan een tekst voor je door. Een persoonlijk en positief advies of ondersteuning waarin mijn cliënten zichzelf heel goed herkennen. Indien gewenst lees ik deze tekst voor. Als je wilt mag je deze tekst met behulp van een foto vastleggen.

** Voorafgaand aan een sjamanistisch consult neem ik een uur de tijd om me op je af te stemmen. Dan krijg ik al veel informatie door die ik opschrijf. Ook tijdens het consult schrijf ik op wat ik aan informatie voor je heb ont-dekt en heb mogen doen. Na afloop vertel ik, en lees ik voor wat ik heb gezien, gedaan en gehoord. De meeste mensen willen deze informatie thuis nog eens rustig tot zich nemen. Voel je daarom vrij om bijvoorbeeld met behulp van een paar foto’s het verslag vast te leggen.