Morgenster

Workshop 'Voorouderlijk kracht en ballast'

Tweedaagse workshop sjamanisme (weekend)

In deze verdiepingsworkshop gaan we werken met het thema 'Voorouderlijke kracht en ballast'.
Je gaat sjamanistische reizen maken zoals je in de andere workshop(s) hebt geleerd. Voor jezelf, voor elkaar, en als groep tegelijk. Ook ga je werken met bekrachtigende en helende rituelen n met werkvormen vanuit het systemisch werk.

In deze workshop ga je aan het werk voor jezelf om 'oude rommel' op te ruimen, maar ook om 'innerlijke rijkdommen' af te stoffen en hun glans te herstellen.
Denk bij die 'rommel' bijvoorbeeld aan; beperkende en belastende patronen en overtuigingen, perfectionisme, onverklaarbare angsten of onbegrepen gevoelens van schuld en schaamte. Ongemerkt en onbedoeld worden dit soort patronen soms van generatie op generatie doorgegeven. Maar dat geldt natuurlijk k voor kwaliteiten en talenten.

Voor inzicht en heling gaan we daar sjamanistische reizen voor maken, ondersteund door oefeningen en werkvormen vanuit het systemisch werk en met behulp van rituelen.
Voor de talenten en kwaliteiten die je hebt gekregen gebruiken we dezelfde werkvormen maar dan om ze op te poetsen, net om ze te verwijderen natuurlijk.

Om dit weekeind te kunnen volgen moet je eerst de basisworkshop 'de reis van de sjamaan' of een vergelijkbare workshop hebben gevolgd.

De kosten voor het weekend bedragen 230 ( 190 voor studenten). Voor cursusdata zie Agenda

Voor de sjamanistische healing technieken worden meerdere workshop aangeboden: 'Soul Retrieval', 'Extractie', 'De sjamanistische visie op dood en sterven'. Voor cursusdata zie Agenda.