Wat is Quantum Touch?

Quantum Touch is een eenvoudige, zachte behandelmethode die ondanks dat, snel diepgaande en vaak blijvende veranderingen teweegbrengt. Quantum Touch heeft niet alleen effect op fysieke klachten, maar ook op de emotionele blokkades die daar mogelijk aan ten grondslag liggen. Zo kan het gebeuren dat een sessie een ‘helende reis’ wordt waarin trauma’s uit het verleden kunnen worden herkend en verwerkt.

Als je iemand een Quantum Touch behandeling geeft, werk je met de universele levensenergie. De behandelaar maakt gebruik van ademhaling- en meditatietechnieken. Hierdoor wordt deze energie gericht, waardoor de kracht ervan vele malen sterker wordt, zoals bij een laser. De behandelaar levert de energie waarmee jij jezelf geneest.

Als cliënt ben je actief betrokken bij een behandeling, je informeert de behandelaar over wat je voelt. Verplaatst de pijn zich, dan moet de behandelaar zijn handen mee-verplaatsen. De handen worden met een lichte aanraking (over de kleding heen) op, of soms zelfs iets boven, het lichaam geplaatst.