Praktijk 'Eigen Wijze'

In alle levende wezens stroomt levenskracht. De energie die bezielt, doet groeien, ademen en bewegen. Ieder levend wezen wordt omgeven door deze energie die door en rondom ons lichaam stroomt. Deze levenskracht of levensenergie (ook wel Chi, Ki, Prana of Mana genoemd) is werkzaam met een intelligentie die onze verbeeldingskracht te boven gaat.

Verstoringen daarin kun je ervaren als kwaaltjes en/of ziekten op lichamelijk, geestelijk, of spiritueel niveau. Ik help je die blokkades op te lossen, waardoor de energie weer gaat stromen en jij in balans komt. In dit proces ben ik slechts een katalysator, die jou in staat stelt jezélf te genezen. Jouw ‘Eigen Wijze’ zorgt dat in het lichaam dát gebeurt wat nodig is om genezing te bewerkstelligen, zodat de levenskracht weer op jouw eigen wijze stroomt.

‘Eigen Wijze’ ook, omdat ik je op mijn eigen wijze behandel. De technieken die ik gebruik zijn volgens het boekje, maar levenslessen, ervaring en de bestudering en beoefening van veel andere healing technieken zorgen natuurlijk toch voor mijn eigen touch.

Bij dit alles probeer ik ook voeling met míjn eigen wijsheid te houden.

Graag help ik je een eindje verder op jouw Pad.