Ervaringen van klanten

Inmiddels heb ik voldoende vertrouwen in de werking van Quantum Touch gekregen om het aan mijn behandeltechnieken toe te voegen.
Wel blijft het mij verrassen en verbazen wat er soms gebeurt.
Hoewel nooit valt te voorspellen wat het resultaat van een behandeling zal zijn, de behandeling op zich wordt wel altijd als prettig en ontspannend ervaren.

Nog wat ervaringen van klanten met Quantum Touch.

28 augustus 2007
Ik kreeg midden juni een klant voor voetreflexmassage. Hij vertelde net een paar dagen daarvoor behandeld te zijn door een osteopaat. Deze had geconstateerd dat hij een getordeerd bekken had. Ik mocht hem voor de voetreflexmassage eerst nog even Q.T. geven.
Ik constateerde inderdaad een scheefstand van het bekken. Na een tijdje stond het recht! Ook een week later even gekeken, zijn heupen stonden nog steeds recht.
Hij zou begin augustus weer een bezoekje aan zijn osteopaat brengen. Ik was natuurlijk heel benieuwd naar diens bevindingen. Ongeveer een week later kwam hij weer bij mij voor voetreflexmassage. Hij kon me vertellen dat de osteopaat geconstateerd had dat zijn bekken nog maar enkele millimeters scheef stond, verdere behandeling was niet nodig voor een dergelijk klein verschil! De osteopaat dacht dat het door zijn behandeling was gekomen, mijn klant dacht daar anders over. Toen ik hier kwam stond ik scheef, door jouw behandeling niet meer, en dat bleef zo.
Hoe dan ook, ik ben heel blij met dit resultaat. Maar ook omdat het vóór en na de behandeling door een deskundige gemeten is.

28 augustus 2007

H. had eergisteren erge pijn in zijn kuiten na het hardlopen (aanhechting achillespees – spieren) Pas ‘s avonds kwam het er van om hem te behandelen met Q.T. Natuurlijk slechts 1 been behandeld om te kijken of er verschil merkbaar zou zijn!
De volgende ochtend vertelde hij dat het behandelde been al snel na de behandeling geen pijn meer deed. Zonder pijn aan dat ene been kon hij de trap weer op. Ook de volgende dag kwam de pijn niet terug, het onbehandelde been deed nog wel de hele dag pijn. ’s Avonds dus ook het andere been behandelt. Het deed daarna geen pijn meer.
Ik blijf me verwonderen!

Beste Karien,         (deze klant had veel last van een pijnlijk litteken op haar grote teen.)

Een aantal weken geleden ben ik bij jou geweest vanwege mijn grote teen. Ik wilde nog even laten horen hoe het er nu voor staat: De behandeling met quantum touch zelf heb ik als zeer prettig ervaren. Daarna had ik ook het idee dat de plek zelf iets minder geïrriteerd was en alles wat tot rust was gekomen. Het litteken en de drukplek zelf zijn natuurlijk niet weggegaan en ik heb er nu ook nog steeds last van. Maar toch heeft het alles een beetje verzacht.

Hartelijke groeten, D. O.


Hoi Karien,

Na een val met de fiets had ik al geruime tijd heel veel pijn in mijn onderrug met uitstralende pijn naar mijn linkerbeen. Dit was de reden voor mijn vraag naar een Q.T. behandeling.
Vervelend was, dat ik die dag last had van gekmakend oorsuizen. Ik kon haast niet communiceren, en was praktisch doof.
Links ben ik geheel doof, rechts heb ik met wisselende vlagen last van oorsuizen, hoge tonen, en hoor ik bonken in mijn hoofd, ontzettend vermoeiend.
Karien gaf eerst een uitgebreide behandeling voor de rug/beenklachten. Eerst voelde ik een soort weerstand, daarna voelde ik golven van energie door mijn lichaam. Ik moest de pijn een cijfer geven. Na de behandeling was de pijn verminderd van een 8 naar een 6.
Deze behandeling nam het grootste deel van de tijd in beslag.
Op het laatst ging ze me voor het oorsuizen behandelen
Karien hield twee handen zijdelings van mijn oren op een minieme afstand, het gekke is,
dat mijn ogen ontzettend pijn begonnen te doen, er bouwde zich een enorme weerstand op, en ik voelde trillingen door mijn hele lichaam,  toen was het net of het over de top ging, en de pijn zakte weg.... alsof haar handen twee putjes waren, waarin de pijn in weg spoelde, een erg bijzondere ervaring. Daarna legde ze twee handen op mijn gezicht, zachtjes, en op een gegeven ogenblik voelde ik energie lichtjes golven door mijn lichaam. Na de behandeling was ik erg blij en voelde me goed, geen euforie, maar gewoon een gevoel van goed in mezelf zitten, fijner bewegen, en een weldadig gevoel van rust en welbevinden.

Toen ik thuis kwam, kreeg ik plots een heftige bloedneus, en dat was ook wel snel weer over, maar het voelde of er weerstand gebroken was. Daarna klaarde het oorsuizen op, en ik heb er sindsdien ook geen last meer van gehad.

Het was een bijzondere ervaring, het heeft me verlicht, en ik zie uit naar de volgende behandeling.
  
Groetjes,
W.


"Mijn ervaringen met Quantum Touch.

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met Q.T. , had ik last van spitklachten in mijn onderrug. Het kon op geen slechter moment zijn, Karien en ik hadden afgesproken een ochtendje te gaan winkelen in Den Bosch. Helaas moest ik afbellen.
Karien bood aan me op afstand te behandelen. Blij als ik was met dit aanbod, accepteerde ik maar al te graag! Het was een heerlijke ervaring, voor mij gekenmerkt door verwondering en verbazing: dat dit echt kan. Op de afgesproken tijd, voelde ik de energie mijn rug invloeien. Ik heb het heerlijk over me heen laten komen. Tja en na de behandeling, kon ik in ieder geval weer rechtop lopen!
Q.T. is verassend effectief en mild. Als ik dat vergelijk met de behandeling van de manueel therapeut, waarna ik me toch de rest van de dag beurs en vermoeid voel. Dan ben ik dankbaar en verwonderd.
Twee weken later zijn we alsnog  in Den Bosch gaan winkelen. In een prachtig parkje, bij een voormalig klooster, heb ik nog een behandeling gekregen. Ik voelde mijn rug letterlijk langzaamaan rechttrekken. Ik wankelde ervan naar achteren! Daarna liep ik toch lekker, geen pijn in mijn onderrug meer.
Inmiddels heb ik het boek van Richard Gordon over Q.T. aangeschaft, deze techniek wil ik ook leren. Dat ervaar ik als een cadeautje voor zowel anderen als mezelf. Ach, de wereld verbeteren is wel heel ambitieus, Q.T. delen met anderen is in ieder geval een liefdevol en effectief begin!

Warme groet,
F. S."