Berken

Hoe ziet een consult er bij mij uit?

Denk je bij ‘Sjamanisme’ aan trommels, wilde dansen en mensen die met veren op hun hoofd oerkreten slaken? Dat is niet wat je tijdens een sjamanistisch consult bij mij zult aantreffen. De sjamanistische technieken die ik beoefen, vallen onder de naam kern-sjamanisme. Dit zijn healingtechnieken, gebaseerd op de oorspronkelijke sjamanistische methoden, maar ontdaan van alle poespas eromheen.

Een sjamanistisch consult begint met een kort gesprek waarin we je hulpvraag bespreken. Daarna mag je lekker rustig onder een dekentje gaan liggen. Er vind geen ander lichamelijk contact plaats dan dat ik af en toe zacht mijn hand op de jouwe leg. 
Vervolgens ga ik in een lichte trance op zoek naar antwoorden en oplossingen voor jouw vragen, problemen en/of klachten. Kwijtgeraakte (levens)kracht wordt weer bij je teruggebracht en energie die niet bij jou hoort en die je belemmert in je leven wordt weggehaald. Na afloop vertel ik je wat ik gezien, gehoord en gedaan heb. De beelden en boodschappen die ik op deze manier ontvang, raken vaak de kern van het probleem. En zijn altijd liefdevol, nooit dwingend, met humor en steunend.