Meer informatie over Quantum Touch

Citaten uit QUANTUM TOUCH door RICHARD GORDON:

Quantum Touch is een methode van praktische healing die letterlijk moet worden gezien om te worden geloofd. Met gebruikmaking van slechts een zeer lichte aanraking van jezelf of anderen kun je het zelfhelend vermogen van het lichaam substantieel versnellen. Het effect is zo onmiddellijk en zo bijzonder, dat je daadwerkelijk ziet dat botten in het lichaam zich spontaan herschikken door slechts een lichte aanraking. Omdat het lichaam zelf bepaalt waar deze botten moeten zitten, hoef je je er nooit zorgen over te maken of je het wel goed doet. Naast herschikking qua structuur worden pijn en ontstekingen snel verminderd, terwijl organen, systemen en klieren in evenwicht worden gebracht.

Bij Quantum Touch leren de beoefenaars door middel van ademhalings -en meditatiemeditatietechnieken de vibratie van hun handen tot een zeer hoge frequentie op te voeren.

De beoefenaar heeft eenvoudigweg een erg sterke harmoniserende energie, en de energie van de cliënt past zich aan die vibratie aan. De aangeboren intelligentie van het lichaam van de persoon die de energie ontvangt zorgt ervoor dat het lichaam datgene doet wat nuttig is om genezing te bewerkstelligen. Het lichaam geneest zichzelf met een ondoorgrondelijke intelligentie. De westerse beschaving beschouwt ons aangeboren zelfhelend vermogen vaak als iets vanzelfsprekends, maar het lichaam is de ware healer.

Aangezien de ware healer degene is die de energie ontvangt, treedt de beoefenaar meer op als een katalysator die de cliënt in staat stelt zichzelf te genezen en toegang te krijgen tot het hogere vibratieveld van energie en dit te benutten.