Cursus Metamorfose Massage

Naast behandelingen geef ik ook cursussen in metamorfose massage. De techniek is heel eenvoudig aan te leren en kan zowel door volwassenen als door kinderen worden toegepast.
Heerlijk om te geven en om te ontvangen!

De cursus metamorfose massage wordt gegeven op twee dagen van 10:00 uur tot 15:00 uur, daarna volgt nog een terugkomles op een ochtend.
Elk dagdeel geef ik je theorie en achtergrondinformatie over de metamorfose massage, ondersteund door ervaringen uit de praktijk. Ook leer je de metamorfose handsymbolen zoals ontwikkeld door Robert St. John.
Vervolgens wordt het grootste deel van elk dagdeel besteed aan het masseren.

Op de eerste cursusdag behandelen we ‘s ochtends elkaars voeten, ’s middags de handen. De tweede cursusdag behandelen we ’s ochtends het hoofd, en ’s middags geven we elkaar een hele massage.
Op de terugkomdag worden vragen besproken, is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en geven we elkaar een hele massage.

Kosten: € 185,- voor de twee cursusdagen en de terugkomdag samen

Voor cursusdata zie Agenda

Zou je graag de metamorfose massage leren toepassen maar kun je niet op de dagen die op de agenda staan? Als je een groep van 3 tot 6 personen hebt die de cursus willen volgen, dan kunnen we in overleg twee andere cursusdagen afspreken.