Wie ben ik, wat bezielt me?

Karien Pieterse

Sinds 1989 geef ik voetreflexmassages. 
Metamorfose massage, Quantum Touch, Reiki, de Sjamanistische healing technieken en familieopstellingen heb ik in de daaropvolgende jaren aan mijn pakket toegevoegd.

Naast het beoefenen van mijn vak ben ik ook echtgenote en moeder van twee zoons (1995 en 1996). Ik ben dol op wandelen in de natuur, sporten en lezen; en leg hart en ziel in het maken van wandkleden ('Ui', 'Ode aan de Aarde' en 'Gedragen') en diverse andere creatieve activiteiten.
Humor is onontbeerlijk in mijn leven.
Mijn werk blijft me verwonderen en ontroeren. Dat je door ogenschijnlijk niets te 'doen' soms zulke bijzondere resultaten behaalt – bijvoorbeeld met metamorfose massage – ervaar ik telkens weer als een mirakel.

Hoe is het zo gekomen…?
Als kind en tiener werd ik ‘overgevoelig’ genosemd. Toen ik op kamers ging wonen om te gaan studeren merkte ik dat die gevoeligheid ook inhield dat ik fysieke klachten en verdrietige emoties van andere mensen overnam. ( Nu wordt dat hooggevoeligheid genoemd.)
Niemand was daar bij gebaat. Ikzelf in het minst. Reden om op zoek te gaan naar technieken die me leerden om hiermee om te gaan.
Vanaf ongeveer mijn 30ste levensjaar kan ik die gevoeligheid nu inzetten als een talent. Geeft het me inzicht en een ‘weten’ waar ik mijn handen neer moet leggen en wat ik moet ‘doen’.

Ziekten, klachten en spanningen zie ik als een taal van je ziel. Een uitnodiging om te groeien naar heelwording. 
Wat daarvoor nodig is weet jij alleen.
Mijn wens daarbij is: “Dat iedereen die ná een behandeling mijn huis verlaat, geholpen is bij zijn/haar klachten. Wat hopelijk ook betekent, dat je een stapje dichter bij je eigen kern gekomen bent ”. Een laagje van de ui eraf.