Sjamanistisch consult/healing op afstand

Een sjamanistische healing op afstand werkt net zo krachtig als een ‘live’ consult. Maar in de regel wordt deze methode alleen gebruikt wanneer iemand niet in staat is om naar mijn praktijk te komen. Omdat deze persoon te ziek is of te ver weg woont. Het blijkt dat wanneer iemand de moeite neemt om naar een Sjamanistisch beoefenaar toe te reizen, het consult meer op waarde wordt geschat. Iets waar je moeite voor moet doen wordt letterlijk waardevoller.

Maar in deze ‘Coronatijden’ gelden er andere richtlijnen en zijn er de nodige beperkingen. ‘Live’ consulten zijn niet langer toegestaan. Voor wie tóch behoefte heeft aan een sjamanistische healing, bied ik - zolang deze beperkingen gelden - de mogelijkheid van een sjamanistisch consult op afstand aan.

Hoe gaat dat, zo'n sjamanistisch consult op afstand? We spreken een tijdstip af waarop dit consult plaats zal vinden. Op de afgesproken tijd is er telefonisch contact waarbij we je vraag of probleem bespreken. Daarna ga ik met jouw vraag op reis en voer een behandeling uit alsof je naast me op de behandeltafel ligt. Jij zit of ligt op dat moment lekker rustig thuis. Je hoeft niets te doen, maar je bent wel opmerkzaam aanwezig. Voel je iets in je lichaam? Wordt je warmer, kouder, valt er een last van je schouders, gaan je darmen rommelen? Wordt je emotioneel? Voel je je lichter? Enzovoort. Wanneer ik klaar ben bel ik je op en vertel ik je alle informatie die ik tijdens het consult, maar ook tijdens de voorbereiding* voor je heb ingewonnen. En alles wat ik voor je mocht doen. Nadat we alles hebben doorgesproken stuur ik je na afloop per mail foto's van de geschreven tekst toe.

Je ontvangt het consult dus vanuit je eigen huis, maar de tijd die je er in investeert is wel ongeveer hetzelfde als tijdens een persoonlijk consult. Ook ik ben net zo lang aan het werk als voor een ‘live consult’ en vraag daarom dezelfde vergoeding van je.

*Voorafgaand aan het eerste telefonische contact stem ik me, net als voor een ‘live consult’, al gedurende een uur af op mijn cliënt. Ik maak een voorbereidende reis en vraag om informatie die belangrijk is voor het consult. Daarbij schrijf ik alle informatie die ik dan al waarneem (zie/hoor/weet/voel) op.