Behandel- en cursuskosten

Behandelkosten

Graag contante betaling of via je mobiel bankieren app.

Voetreflexzone massage, Metamorfose massage, Reiki en Quantum Touch behandelingen kosten € 55,-, inclusief mijn voorbereiding (zie hieronder bij *).
De behandeling zelf duurt 1 uur, maar reken voor het hele consult op ongeveer anderhalf uur. Duurt een consult langer, bv. door een combinatie van twee technieken, dan komt daar € 20,- per half uur bij.

* Vóór elk consult neem ik een half uur de tijd om me in stilte alvast op je af te stemmen. Vaak krijg ik dan een tekst voor je door. Een persoonlijk en positief advies of ondersteuning waarin mijn cliënten zichzelf heel goed herkennen. Indien gewenst lees ik deze tekst voor. Als je wilt mag je deze tekst met behulp van een foto vastleggen.

Sjamanistische healing kost € 85,-, inclusief mijn voorbereiding (zie hieronder bij **).
Het gehele consult duurt anderhalf tot twee uur. Duurt een consult langer, bv. omdat je veel te bespreken hebt dan komt daar € 20,- per half uur bij.

** Voorafgaand aan een sjamanistisch consult neem ik een uur de tijd om me op je af te stemmen. Dan krijg ik al veel informatie door die ik opschrijf. Ook tijdens het consult schrijf ik op wat ik aan informatie voor je heb ont-dekt en heb mogen doen. Na afloop vertel ik, en lees ik voor wat ik heb gezien, gedaan en gehoord. De meeste mensen willen deze informatie thuis nog eens rustig tot zich nemen. Voel je daarom vrij om bijvoorbeeld met behulp van een paar foto’s het verslag vast te leggen.

Cursuskosten

De cursus metamorfosemassage wordt gegeven op twee dagen en een terugkomochtend. Kosten: € 185,-

De tweedaagse workshops ‘De reis van de sjamaan’, ‘Sjamanistische extractie’ en ‘Dood en sterven, de sjamanistische visie’ kosten ieder € 210,- ( € 170,- voor studenten, minima en deelnemers van de Meedoenregeling).
De workshop ‘Soulretrieval’ wordt in drie dagen gegeven en kost € 315,- (€ 255,- voor studenten, minima en deelnemers van de Meedoenregeling).

Bij annulering tot twee weken voor aanvang ontvang je het cursusgeld minus € 25,- terug.
Bij annulering minder dan twee weken voor aanvang wordt het cursusgeld niet teruggestort. Vervanging door iemand anders is in overleg akkoord.
Mocht de cursus niet door kunnen gaan, dan ontvang je het volledige cursusgeld retour.