Behandelkosten

Graag contante betaling.

Voetreflexzone massage, Metamorfose massage, Reiki en Quantum Touch behandelingen duren 1 uur. Het gehele consult duurt anderhalf uur en kost € 45, -
Duurt een consult langer, bv. door een combinatie van twee technieken, dan komt daar € 15, - per half uur bij.

Metamorfose massage voor kinderen t/m 14 jaar kost € 35, -. Voor kinderen is een behandeling van 30 tot 45 minuten prettiger.

Vóór elk consult neem ik een half uur de tijd om me in stilte op de behandeling af te stemmen. Vaak krijg ik dan een tekst in de vorm van een persoonlijke boodschap door. Dit is een heel persoonlijk en positief advies of ondersteuning waarin mijn cliënten zichzelf heel goed herkennen. Indien gewenst lees ik deze tekst vóór of na de behandeling voor. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Sjamanistische healing kost € 65, - per consult. Het gehele consult duurt anderhalf tot twee uur. Duurt een consult langer bv. omdat je veel te bespreken hebt dan komt daar € 15,- per half uur bij.
Voorafgaand aan een sjamanistisch consult neem ik een uur de tijd om me voor te bereiden. Dan krijg ik al veel informatie door die ik opschrijf. Ook tijdens het consult schrijft ik op wat ik voor mijn cliënten aan informatie mag
ont-dekken. Na afloop vertel ik, en lees ik voor wat ik heb gezien, gedaan en gehoord. De meeste mensen willen deze informatie later thuis nog eens rustig tot zich nemen. Voel je daarom vrij om bijvoorbeeld met behulp van een paar foto’s het verslag vast te leggen.

Het samenstellen en maken van een flesje met een Bach Bloesemremedie kost € 10; vervolgflesjes kosten € 5

De cursus metamorfosemassage wordt gegeven op twee dagen en een terugkomochtend. Kosten: € 150,-

De tweedaagse workshops ‘De reis van de sjamaan’, ‘Sjamanistische extractie’ en ‘Dood en sterven, de sjamanistische visie’ kosten ieder € 190,- ( € 150,- voor studenten).
De workshop ‘Soulretrieval’ wordt in drie dagen gegeven en kost € 285,- (€ 225,- voor studenten).

(Voor het studententarief komen studenten tot 27 jaar in aanmerking die staan ingeschreven bij het HBO/WO, over een college/HBO-kaart beschikken en voor hun inkomen een beroep doen op de wet studiefinanciering.)

Bij annulering tot twee weken voor aanvang ontvang je het cursusgeld minus € 15,- terug.
Bij annulering minder dan twee weken voor aanvang wordt het cursusgeld niet teruggestort. Vervanging door iemand anders is in overleg akkoord.
Mocht de cursus niet door kunnen gaan, dan ontvang je het volledige cursusgeld retour.